سرو کار داشتن با دندان قروچه به اندازه کافی سخت است، مخصوصا اگر شما ایمپلنت هم داشته باشید. معمولا ابتلا به دندان قروچه مزمن و لق شدن دندان، از عوارض این مشکل است. در صورتی که شما براکسیسم شدید داشته باشید، احتمالا دچار سایش و یا ترک خوردگی مینای دندان هستید. این امر، دندان شما را در برابر پوسیدگی، آسیب پذیرتر میکند.
بدترین عارضه دندان قروچه، افتادن دندان است که تنها راه جبران آن، کاشت دندان است. اما در صورتی که دندان قروچه ادامه دار باشد، میتواند به ایمپلنت نیز آسیب برساند. همچنین باعث ایجاد آسیبهای غیرقابل برگشت به دندان ترمیم شده شما هم شود.
چگونه براکسیسم (دندان قروچه) را درمان کنیم؟
به طور معمول به بیمارانی که علاقه مند به کاشت ایمپلنت دندانی هستند توصیه میشود قبل از انجام این کار، برای درمان دندان قروچه خود اقدام کنند. بسیاری از بیماران قبل از گذاشتن ایمپلنت درمان میشوند. این امر تا حد زیادی به دلایل اصلی ایجاد دندان قروچه و نحوه درمان موثر این بیماری بستگی دارد. برخی از بیماران با تغییر در سبک زندگی و یادگیری نحوه مدیریت استرس و تمرین تکنیکهای ریلکسیشن درمان میشوند. اما سایر بیماران، دندانهای خود را هنگام خواب به دلیل اختلالاتی مانند آپنه، روی هم میسایند. بهترین کار این است که با یک متخصص درمان آپنه خواب مشورت کنید تا بتواند منجر به کاهش دندان قروچه یا حتی درمان آن شود.
در مورد بیمارانی که بعد از قرار دادن ایمپلنت هنوز هم دچار این مشکل هستند، تنها راه حل استفاده از گارد و محافظ دهانی است. این روش در واقع بهترین کار برای بیماران دچار دندان قروچه است. زیرا با کاشت ایمپلنت، دندانهای از دست رفته جایگزین شده و از تخریب استخوان فک جلوگیری میشود. همچنین استفاده از محافظ دهانی، تا حد زیادی به کاهش و یا درمان دندان قروچه آنها کمک میکند.
سخن پایانی
بنابراین در صورتی که در مورد سلامت بهداشت دهان و دندان خود دچار مشکلاتی هستید به دندانپزشک مراجعه کنید تا با انجام درمانهای تخصصی، مشکل را برطرف کنید.
دیدگاهتان را بنویسید