دلایل تشویق کودکان به رعایت بهداشت دهان و دندان

دلایل تشویق کودکان به رعایت بهداشت دهان و دندان

آموزش عادات خوب بهداشت دهان و دندان در کودکان از سنین کم نه تنها از دندان‌هایشان محافظت می‌کند، بلکه کیفیت کلی زندگی آن‌ها را بهبود می‌بخشد. در اینجا سه دلیل برای شروع زود هنگام عادات خوب بهداشتی در کودکان آورده شده‌است.

بسیاری از بزرگسالان از نحوه رفتار با سلامت دهان و دندان خود در گذشته پشیمان هستند. این امر ناشی از مشکلات دندانی است که با آن مواجه می‌شوند، بنابراین توجه به بهداشت دهان و دندان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

شما می‌توانید بر رابطه کودک خود با سلامت دندان او تاثیر بگذارید و برای داشتن مثبت‌ترین کیفیت زندگی، او را توانمند سازید.

در اینجا نگاه دقیق تری به این مساله می‌اندازیم که چرا کمک به کودک برای شروع زود هنگام عادات بهداشت دهان و دندان بسیار مهم است.

این کار بهداشت را در برنامه روتین آن‌ها وارد می‌کند

شروع عادات خوب بهداشت دهان و دندان در کودکان، نقش حیاتی در تبدیل این عادات به بخشی اصلی از برنامه روتین آن‌ها را دارد.

کودک شما ممکن است با افزایش سن، مسواک زدن را فراموش کند یا سایر اقدامات پیشگیرانه را نادیده بگیرد. با آموزش زود هنگام عادات خوب بهداشت دهان و دندان به روشی آسان، این عادات را در برنامه روتین کودکان قرار دهید.

مراکز کنترل و پیش‌گیری از بیماری‌ها (‏CDC)‏ توصیه می‌کنند که به محض اینکه دندان‌ها شروع به درآمدن کردند، مسواک زدن را به آرامی آغاز کنید. با بزرگ تر شدن کودک، شما می‌توانید مسواک زدن را به بخشی از فعالیت جمعی خانواده تبدیل کنید. کودکان هرچه زودتر بتوانند شما را در حال مراقبت از دندان‌هایتان ببینند، تاثیر مثبت بیشتری بر آن‌ها گذاشته می‌شود.

همچنین صحبت کردن در مورد بهداشت دهان و دندان، به کودکان کمک می‌کند تا توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند و زودتر متوجه تغییرات ظریف مانند حفره‌ها شوند.

این کار باعث تصمیم‌گیری آگاهانه می‌شود

شروع زود هنگام عادات خوب بهداشت دهان و دندان در کودکان، فقط رعایت اصول اولیه را برای آن‌ها آسان نمی‌کند، بلکه فرصتی ارزشمند برای ارائه دانش به آن‌ها است. صحبت کردن در مورد سلامت دهان و دندان نباید فقط بر مسواک زدن تمرکز داشته باشد. شما می‌توانید در مورد انواع مواد غذایی که می‌توانند منجر به آسیب شوند و اینکه چرا می‌توان از ابزارهایی مانند نخ دندان یا دهان شویه برای مقابله با مشکلات استفاده کرد، با کودک خود صحبت کنید. آموزش زود هنگام این موارد به کودکان، آن‌ها را برای تصمیم‌گیری آگاهانه آماده می‌کند.

این امر به ویژه زمانی مهم است که آن‌ها شروع به سپری کردن زمان بیشتری دور از خانه می‌کنند. به عنوان مثال، در مدرسه، آن‌ها اغلب با تصمیم‌گیری بین میان وعده‌های سالم و کم‌تر سالم مواجه می‌شوند. آموزش عادات سالم در اوایل زندگی به کودکان این قدرت را می‌دهد که وقتی دور از شما هستند، انتخاب‌های بهتری داشته باشند. در واقع، خوردن میان وعده‌های خوب در مدرسه می‌تواند بخشی مفید از برنامه روتین آن‌ها باشد. با این حال، دانشی که آن‌ها از عادات خوب بهداشت دهان و دندان خود بدست آورده‌اند نیز می‌تواند تضمین کند که بعد از خوردن میان وعده‌های شیرین اقدامات موثری انجام می‌دهند.

این کار به جای درمان، پیش‌گیری را ترویج می‌کند

در طول سال‌ها، پیشرفت‌های قابل‌توجهی در دندان‌پزشکی صورت‌گرفته است. با این حال، همیشه بهتر است به جای پرداختن به یک مشکل پس از وقوع آن، اقدام پیشگیرانه صورت گیرد. شروع زود هنگام عادات خوب بهداشت دهان و دندان در کودکان، رویکرد پیشگیرانه از آسیب دیدن دندان‌ها و لثه‌های آن‌ها را افزایش می‌دهد.

این به این معنی است که ابزار سالم نگه داشتن دهان بدون مداخله دندان‌پزشکی در حال حاضر وجود دارد. گفته می‌شود که معاینات منظم توسط متخصصان دندانپزشکی بخش مهمی از مراقبت‌های پیشگیرانه هستند. متخصصان می‌توانند به ارزیابی مشکلات بالقوه در آینده کمک کنند و مشاوره تخصصی در مورد اقداماتی که می‌توانید در خانه انجام دهید به شما ارائه دهند.

ملاقات با داندانپزشک را بخشی از برنامه زندگی کودک خود قرار دهید. کودک خود را تشویق کنید که با دندانپزشک صحبت کند. ایجاد این روابط مثبت به احتمال زیاد به آن‌ها کمک می‌کند تا با افزایش سن عادات پیشگیرانه خوبی را حفظ کنند.

شاید مهم تر از همه، این رویکرد پیشگیرانه به تقویت سلامت کلی آن‌ها کمک کند. بهداشت دهان و دندان می‌تواند بر حوزه‌های مختلف سلامتی، از جمله سلامت روانی و بیماری‌های قلبی تاثیر بگذارد. با اجرای زود هنگام این عادت‌ها، شما ابزارهایی را برای کودک خود فراهم می‌کنید تا در دراز مدت حالت سالم‌تری داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *