مراقبت‌های دندانی بعد از سکته

اگر شما یک سکته قلبی را پشت سر گذاشته‌اید و نیاز به مراقبت‌های ویژه دندانپزشکی دارید، قبل از مراجعه به دندانپزشک با متخصص قلب و عروق خود مشورت کنید. در صورت مصرف داروهای ضد انعقاد خون (داروهای رقیق کننده خون)، این موضوع را به دندانپزشک خود اطلاع دهید. این داروها می‌توانند باعث خونریزی در حین عمل جراحی دهان یا سایر درمان‌های دندانی شوند. در صورتی که به صورت اورژانسی نیاز به درمان دارید، دندانپزشک را در جریان مشکل خود قرار بدهید. حتما از وجود اکسیژن و نیتروگلیسیرین در مطب دندانپزشک اطمینان حاصل کنید.

در صورت داشتن فشار خون بالا و درد قفسه سینه (آنژین) چه مراقبت‌هایی باید انجام داد؟

در صورتی که مشکل فشار خون دارید، بهتر است بدانید برخی از داروهای فشار خون، می‌توانند باعث خشکی دهان شوند. آن‌ها همچنین می‌توانند حس چشایی شما را تغییر دهند. داروهای مسدود کننده کانال کلسیم می‌توانند باعث متورم شدن یا رشد بیش از حد لثه شوند که این امر جویدن را دشوار می‌کند. بنابراین در صورت مصرف این داروها ممکن است شما نیاز بیشتری به تمیز کردن دندان‌های خود داشته باشید. در بعضی مواقع نیز ممکن است برای از بین بردن لثه اضافه، به جراحی لثه موسوم به gingivectomy احتیاج داشته باشید.

در صورتی که به صورت اورژانسی نیاز به درمان دارید، دندانپزشک را در جریان مشکل خود قرار بدهید. حتما از وجود اکسیژن و نیتروگلیسیرین در مطب دندانپزشک اطمینان حاصل کنید.

درباره مراقبت از دندان‌ها بعد از سکته مغزی باید چه چیزی را بدانید؟

در صورتی که یک سکته مغزی را پشت سر گذاشته‌اید و داروهای ضد انعقاد خون (داروهای رقیق کننده خون) مصرف می‌کنید، این موضوع را به دندانپزشک خود بگویید. این داروها می‌توانند باعث خونریزی در حین عمل جراحی دهان یا سایر درمان‌های دندانی شوند.

اگر به دلیل سکته مغزی به اندازه قبل بزاق نداشته باشید، دندانپزشک ممکن است بزاق مصنوعی برای شما تجویز کند. همچنین اگر در جابجایی عضلات دست یا صورت خود مشکلی دارید، می‌توانید با استفاده از ژل‌های فلوراید، روش‌های جدید مسواک زدن و کشیدن نخ دندان، شستشوی دهان و یا استفاده از سایر لوازم و راهکارها، به خوبی از دندان‌های خود مراقبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *