مزایای استفاده از خمیر MI چیست؟
بسیاری از دندانپزشکان استفاده از خمیر موضعی MI Paste را به عنوان یک روش غیر تهاجمی برای درمان بعضی از مشکلات دندان توصیه میکنند. خمیر MI برای کمک به بیمارانی که دچار حساسیت دندان و یا فرسایش دندان به دلیل شرایط اسیدی هستند، بسیار موثر است. همچنین میتواند به بیمارانی که احتمال ایجاد پوسیدگی در دندانهای آنها زیاد است، کمک کند. استفاده از خمیر MI در از بین بردن لکههای سفید و یا تغییر رنگهای جزئی که به دلیل کمبود کلسیم ایجاد میشود نیز میتواند مفید باشد.
آیا خمیر MI میتواند به کاهش لکههای سفید روی دندان کمک کند؟
برای استفاده از خمیر MI ابتدا لایه خارجی مینای دندان را با استفاده از اسید از بین میبرند. سپس دندان را به آرامی تمیز میکنند و پولیش میدهند. در مرحله بعد خمیر MI را که یک کرم فسفات کلسیم است و از پروتئینهای لبنی ساخته شده است را به مدت پنج دقیقه بر روی دندانها قرار میدهند. بیمار باید هرشب بعد از مسواک زدن، خمیر را روی دندانهای خود بمالد. این پروسه باید 3 تا 4 بار در طول دو ماه توسط دندانپزشک انجام شود.
خمیر MI چیست؟
خمیر MI یک کرم بر پایه آب و فاقد قند است که همانند خمیر دندان، در تیوبهای مخصوصی نگهداری میشود. این خمیر بعد از قرار گرفتن بر روی دندانها به محافظت از دندانها و بازسازی سطح آنها کمک میکند. کلسیم و فسفات موجود در خمیر MI به بازسازی مواد معدنی دندانها و تقویت آنها کمک میکند.
خمیر MI از این جهت منحصر به فرد است که تنها محصولی است که حاوی ماده فعال RECALDENT است. این ماده یک فسفوپپتید مخصوص مشتق شده از شیر است که باعث اتصال کلسیم و فسفات به سطح دندانها میشود. این خمیر عدم تعادل مواد معدنی درون دهان را که باعث از دست دادن مواد معدنی دندانها میشود، بازیابی میکند. همچنین ضمن جایگزینی مواد معدنی باعث بهبود جریان بزاق دهان، جذب فلوراید و همچنین کاهش حساسیت در دندانها میشود.
خمیر MI برای رفع چه مشکلاتی میتواند مورد استفاده قرار گیرد؟
این خمیر برای معالجه و یا بخشی از درمان مشکلات زیر مورد استفاده قرار میگیرد:
- کاهش خشکی دهان به دلیل مصرف برخی داروها و یا استفاده از درمانهای پزشکی.
- کاهش میزان اسید دهان که ناشی از مصرف بیش از حد نوشابههاست. البته بهترین درمان برای همچین شرایطی، کاهش مصرف نوشابه است.
- کمک به کاهش حساسیت دندان، قبل و یا بعد از جرم گیری.
- کمک به کاهش اسید دهان زنان باردار که به دلیل بارداری دچار چنین اختلالی شدهاند.
- خنثی کردن اسیدهای تولید شده توسط باکتریهای دهان و پلاکها.
- پیشگیری از لکههای سفید که ممکن است در طول درمان ارتودنسی بر روی دندانهای ایجاد شود.
- ایجاد یک روکش موضعی بر روی دندانها که از آنها در مقابل فرسایش اسیدی، پوسیدگی و شرایط ناشی از خشکی دهان (اغلب در اثر مصرف داروها) محافظت میکند.
خمیر MI چگونه کار میکند؟
دهان احتیاج به تعادل دارد. در شرایط عادی و سلامت کامل، هنگامی که چیزی نمیخورید و نمینوشید، pH دهان همانند pH آب است و تقریبا خنثی است و در واقع در تعادل است. بعد از هر بار خوردن غذا و یا نوشیدنی، مواد اسیدی در دهان تولید میشوند و pH دهان اسیدیتر یا دچار عدم تعادل میشود. به همین دلیل دندانپزشکان توصیه میکنند که از خوردن روزانه تنقلات و یا نوشیدنیهای قندی مانند نوشابه خودداری کنید.
ایجاد پلاک و جرم، مصرف داروهای خاص یا ابتلا به بعضی بیماریها میتواند pH دهان را اسیدیتر کند. پلاک و جرم دندان در نهایت میتواند منجر به ایجاد پوسیدگی دندان میشود. بزاق سیستم دفاعی طبیعی دهان شماست که از دندانها و بافت نرم دهان محافظت میکند. همچنین باکتریها و مواد غذایی را از دندانها پاک میکند و سایش مینای دندان را کاهش میدهد. خاصیت بافری بزاق به خنثی کردن اسیدها و بازیابی pH طبیعی دهان کمک میکند و میتواند یونهای کلسیم، فسفات و فلوراید را بازیابی کند. این یونها برای بازیابی مواد معدنی در مینای دندان بسیار اهمیت دارند.
خمیر MI توانایی بزاق را برای خنثی کردن اسید و بازگرداندن pH طبیعی دهان افزایش میدهد. همچنین دارای مواد معدنی و ماده RECALDENT است که میتواند باعث تقویت مواد معدنی دندانها شود.
از خمیر MI چگونه استفاده میکنند؟
استفاده از خمیر MI بسیار آسان است. بعد از مسواک زدن با خمیر دندان فلوراید دار، مقدار کمی از خمیر را در وسیلههای مخصوصی که توسط دندانپزشک برای شما ساخته شده است، بریزید و به مدت سه دقیقه بر روی دندانهایتان قرار دهید. همچنین میتوانید برای این کار به سادگی مقداری از خمیر را بر روی انگشت و یا یک قطعه پنبه بریزید و بر روی سطح دندان خود بمالید و به مدت سه دقیقه صبر کنید تا خمیر جذب دندانهایتان شود.
خمیر MI را میتوانید از مطبهای دندانپزشکی تهیه کنید. میتوانید از دندانپزشکتان کمک بخواهید و از او بپرسید که آیا خمیر MI با توجه به موقعیت و وضعیت سلامت برای شما مناسب است یا خیر.
دیدگاهتان را بنویسید