خطرات ایمپلنت دندان در دوران بارداری

ایمپلنت دندان در دوران بارداری

اگر باردار هستید، مهم است که مراقب سلامتی خود و سلامت دندان‌ها و لثه‌هایتان باشید. بارداری می‌تواند بدن شما را تحت استرس زیادی قرار دهد. هورمون‌هایی که بدن در این دوران تولید می‌کند، می‌تواند باعث مشکلات غیر منتظره دندانی شود. ممکن است یک دندان از دست بدهید و برای پر کردن جای خالی آن نیاز به ایمپلنت دندان داشته باشید. این موضوع قابل درک است، اما از آنجایی که کاشت دندان نوعی جراحی تهاجمی است و نیاز به عکس برداری با اشعه ایکس و صرف زمان قابل توجهی برای درمان دارد، بهتر است صبر کنید تا نوزادتان به دنیا بیاید.

در غیر این صورت، مانند سایر روش‌های دندانپزشکی، سه ماهه دوم بارداری بهترین زمان برای انجام این درمان خواهد بود.

خطرات ایمپلنت دندان در دوران بارداری

برخی از خطرات کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری عبارتند از:

افزایش خطر عوارض

کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری به صورت مطلق ممنوع نیست، اما از آنجایی که یک روش جراحی است، بهتر است نوزاد خود را در معرض خطر قرار ندهید، مگر اینکه نیاز فوری پزشکی وجود داشته باشد. ایمپلنت دندانی یک پایه تیتانیومی کوچک است که از طریق جراحی در استخوان فک قرار می‌گیرد تا دندان مصنوعی را نگه دارد. قبل از کاشت دندان مصنوعی، استخوان فک به زمان نیاز دارد تا ترمیم شود و جوش بخورد. هر گونه جراحی در دوران بارداری مملو از عوارض است و در صورت داشتن حق انتخاب بهتر است از انجام آن خودداری کنید.

بهتر است از قرار گرفتن در معرض اشعه ایکس پرهیز کنید

قبل از شروع عمل جراحی، برای تعیین موقعیت دقیق ایمپلنت به عکس برداری با اشعه ایکس نیاز دارید. اگرچه اشعه ایکس دندان برای زنان باردار در سه ماهه اول و سوم بارداری بی خطر است، اما خطرات مرتبط با قرار گرفتن جنین در معرض مقدار کمی پرتوهای مورد استفاده در رادیولوژی وجود دارد. اشعه ایکس دندانپزشکی فقط بر روی ناحیه دهان تمرکز می‌کند، اما با این وجود بسیاری از افراد برای ایمن بودن از انجام رادیوگرافی در دوران بارداری خودداری می‌کنند.

از بیهوشی خودداری کنید

اگرچه مطالعات نشان می‌دهد که درمان دندانپزشکی با بی حس کننده‌های موضعی در دوران بارداری بی خطر است، اما توصیه می‌شود در طول این 9 ماه از آرام بخشی یا بیهوشی عمومی دوری کنید. داروهای بیهوشی داروهای قدرتمندی هستند که باید از آن‌ها اجتناب کنید.

استرس خود را کاهش دهید

سطوح بالای اضطراب در مادر باردار می‌تواند بر رشد کودک تاثیر بگذارد. انجام یک روش جراحی احتمالا باعث ایجاد نگرانی غیر ضروری می‌شود. هورمون‌های شما در این زمان می‌توانند باعث نوسانات خلقی و افسردگی شوند که خارج از کنترل شما هستند. آرام باشید و روی نوزاد جدید خود تمرکز کنید. به نگرانی‌های خود اضافه نکنید و پس از زایمان برای کاشت ایمپلنت آماده شوید.

کاشت ایمپلنت بهتر است بعد از تولد نوزاد شما انجام شود

به محض اینکه نوزادتان به دنیا آمد، در صورت داشتن آمادگی می‌توانید برای کاشت ایمپلنت به دندانپزشک خود مراجعه کنید. اگر سالم و شاد هستید، دلیلی برای تاخیر وجود ندارد. اگر در دوران شیردهی هستید، دندانپزشک بهترین راه حل را به شما توصیه می‌کند. پس از جراحی و دوره بهبودی، دندان مصنوعی شما ساخته می‌شود. این دندان جدید جایگزینی اعتماد به نفس شما را باز می‌گرداند. با اولین لبخند کودک، شما هم خواهید خندید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *